Word jij Webwinkel van het jaar 2020?

Geef je nu snel op!

Heb jij een webwinkel en wil je kans maken op de titel Webwinkel van het jaar 2020? Geef je dan nu op voor de Webwinkel van het jaar 2020 award!

Op zaterdag 14 maart 2020 maken wij tijdens het Webwinkel live event de winnaar bekend van de Webwinkel van het jaar 2020 award! Naast dat je naar huis gaat met een fysieke award, hebben wij ook nog andere toffe prijzen voor je in petto!  Bestel hier jouw ticket voor Webwinkel live.

Er kan gestemd worden tot en met 29 februari 2020, hierna maken wij de drie finalisten bekend. Onze jury buigt zich over deze drie finalisten en maakt de winnaar bekend op Webwinkel live.

Lukt het niet om je aan te melden? Mail dan naar info@webwinkellive.nl en we helpen je verder.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Wasparfum.nl
Inzender: Diana Strampel
Votes: 186

Views: ?

Webwinkel van het jaar 2020

Naast dat je de op zaterdag 14 maart huis gaat met de Webwinkel van het jaar 2020 award, krijg je ook nog eens toffe prijzen. Wat de prijzen zijn houden wij nog even geheim, maar wij kunnen met zekerheid zeggen dat deze prijzen jouw webshop een boost gaan geven!

Hoe werkt het?

Klik op foto toevoegen en meld jouw webshop aan. Vermeld de naam van je Webshop, de URL en upload je logo. Deel vervolgens je aanmelding en zorg er voor dat je in de top 3 terecht komt. Vul bij Titel de naam van jouw webshop in!

Onze jury